Opskrifter
Hurtig mørbradgryde med peberfrugter og champignoner
Onsdag, 28. september 2011Opdateret 5. majaf Helle Brønnum Carlsen
Denne version af mørbradgryde har ekstra grønt, så retten mætter mere. Udskift grøntsagerne efter, hvad du har i skufferne. Velbekomme!

45 min
4 personer
Mørbradgryde
1 svinemørbrad skåret i bøffer
2 løg i ringe
2 røde peberfrugter i ringe
250 g rensede champignoner i kvarte
25 g smør
Salt og peber
1 tsk. paprika
1 dl vand
1½ dl piskefløde
Tilbehør
Grøn salat
Brød eller ris
Fremgangsmåde
- Gør alle grøntsager og kød klart.
- Brun kødet i smør og drys med salt og peber. Tag det op.
- Kom løg, peberfrugter og svampe i gryden og steg, til svampene bruner.
- Kom kødet tilbage i gryden og drys med paprika.
- Tilsæt vand, skru ned og lad det småsimre i 20 min.
- Rør fløde i og smag til.
- Servér med salat og brød.

Hovedretter
Mørbradbøf med rødkål og tørrede frugter

Hovedretter
Rustik kyllingesuppe med grøntsager og pesto